Medewerkers Hersenplan

Esther Coenen

Esther Coenen - Beekers werkt sinds 2000 als fysiotherapeut binnen de revalidatie. Vanaf 2016 werkt zij als casemanager revalidatiegeneeskunde. De casemanager werkt onder verantwoordelijkheid van de revalidatiearts en ondersteunt o.a. met online pre-intakes, het maken van verwijzingen en het zoeken van geschikte eerstelijns behandelaars. Esther is aanspreekpunt voor patiënt, verwijzer en (eerstelijns) behandelaren. Esther werkt enkele uren per week voor Hersenplan, op maandag en donderdagochtend.

BIG - registratienummer: 69053179604
AGB - code (revalidatie-)fysiotherapeut: 04849536 

Leonie van Kampen

Leonie van Kampen neemt de secretariële en financiële taken voor haar rekening binnen Hersenplan. U kunt bij haar terecht als u op verwijzing vanuit de letselschade een afspraak wilt maken. Ook is zij het aanspreekpunt wanneer u vragen heeft omtrent de facturatie. Leonie werkt enkele uren per week voor Hersenplan, op maandag, woensdagmiddag en om de week op vrijdag.

Tim de Putter

Drs. Tim de Putter werkt al meerdere jaren op ZZP-basis als waarnemend arts in de revalidatiezorg. Van vrijdag 8 maart t/m vrijdag 12 juli 2024 ondersteunt hij Hersenplan. Tim de Putter werkt om de week op vrijdag, op de praktijklocatie in den Haag en voert zelfstandig spreekuur, onder supervisie van Elsbeth Spakman, revalidatiearts.

AGB - code arts: 84103195

BIG - registratienummer: 69911876001

Monique Schuurmans

Monique Schuurmans werkt als Administratief Medewerker voor Hersenplan. Zij beheert de algemene mailbox (info@hersenplan.nl) en het algemene telefoonnummer (06 - 17 67 20 53) van de praktijk. U kunt bij haar terecht voor het maken van een afspraak. Monique werkt enkele uren per week voor Hersenplan, op maandag, woensdag en vrijdag.